11-06-06

Nu är hundgården Joppe-säkrad. Jag har satt hönsnät från marken och 1 m upp innanför viltstängslet så att Joppe inte kan ta sig ut. Vi kommer nog inte lägga in något nytt innergolv i hundhuset som det ser ut nu. Dom kommer ändå inte vara i hundgården på vintern. Båda är ju sånna fryslortar och även om de trivs ok där ute, så går de nästan aldrig in i hundhuset, utan ligger mest vid grinden och trycker när de är själva där. Dom är ju inte direkt några hundgårdshundar utan vill hellre vara inne i värmen på vintern. Men det är bra att ha hundgården ändå. Speciellt på sommaren så de får vara ute mer när det är fint väder och dom vill gärna dit och busa när jag är med.

Vi har ju i alla fall yttergolvet täckt med mattor och nu har de fått en madrass och säng att ligga på så det är lite mysigare i hundhuset.

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *