10-09-29

Det har blivit lite förbättringar i hundgården. Maskorna i viltstängslet är ju ganska stora och Thor tryckte ut huvudet, så eftersom vi hade en massa stängsel kvar så satt vi upp resten också omlott så att maskorna blev mindre. Nu finns det ingen risk att han försöker trycka sig ut och fastnar. Det är stadigt och bra. Jag har också byggt ett agilityhinder. Inte för att Bullmastiffen är den ideala agilityhunden, då de inte anstränger sig i onödan, men jag tänkte att det kunde vara kul att prova. Han skuttar ju över stockar i skogen utan problem. Det är lite rangligt hinder, men det duger. Jag försökte få honom att hoppa över, så jag hoppade själv och försökte få med honom. Han sprang bara fram och tillbaks bredvid hindret och tyckte att jag var jätteskojig. Jag ska ta och fixa så det går att sänka det, få se om det hjälper.

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *