10-07-01

Grinden har målats vit och vi har satt ett staket för igelkottsboet, så att inte Thor är där och bråkar med dom. Hundluckan skickade jag tillbaks eftersom den var lite liten, så nu har vi sågat upp ingången till hundhuset så att han kan gå rakt in. Vi ska hänga för tjockare plast där sedan när det börjar bli kallare så att det håller sig lite varmt där inne. Thor har varit ganska mycket i hundgården nu och det går bra. Han fick vara där 4 timmar när vi var borta på midsommardagen och när jag gick in i hundhuset och ropade på honom, så kom han in och var så glad, men sen fick han syn på sitt ben som låg där inne, så då tog han det och sprang ut i hundgården igen. Jag fick ropa på honom igen så han följde med in, så han verkar trivas där.

Vi har lagt ett par gamla mattor på golvet så länge tills det nya golvet är på plats. Vi har också satt dit en skiva för isoleringen på dörren. Jag ska ta och köpa en ordentlig mat- och vattenskål som han kan ha där ute också.

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *