10-06-16

Nu är det färdigmålat i hundkojan ..fast den är nästan lite för stor att kalla för koja, så det får bli hundhuset istället. Golvet får nog vänta ett tag. Det är ingen panik försen det börjar bli kallare. Det ska bara sopas rent ordentligt och sättas dit en skiva för isoleringen på dörren så kan Thor vara där inne i alla fall. Hundluckan är ditsatt. Det behövs bara lite plankor under och på sidorna om den. Luckan beställde jag från Lundhs Produktion och är tillverkad i okrossbar PVC-plast med kanter av aluminium + borstlist. Den är ljudlös och tätslutande. Nu gäller det bara att få Thor att gå igenom den.

Vi har börjat träna Thor att vara i hundgården lite kortare stunder och det fungerar bra. Han varken gnäller eller skäller …fast skäller gör han ju nästan aldrig annars heller. Vi törs dock inte åka iväg och lämna honom där än försen vi har lagt sten runt hela, ifall han skulle få för sig att gräva sig ut. Vi måste ju också se till så att han törs gå in i hundhuset först ifall det blir oväder.

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *