Wilma kommer hem…

…den 14:e juli Skrattar Så skönt att äntligen ha ett datum. Det var mycket trassel med att boka flyg då Air Berlin, som de brukar flyga med, inte flög hundar över sommaren. Nu har de äntligen hittat ett flyg med SAS. De är lite dyrare, men de har lyckats hitta en lite billigare resa. Det är 4 hundar som ska med och alltså 4 mattar/hussar som får dela på resan. Jag vet inte vilken tid de anländer på Arlanda än, men det blir att åka dit och hämta henne den 14:e …så exakt en månad kvar Ler Längtar sååå!!

 

10013902_631207990284606_1484127787_n

 

Jag har redan inhandlat matskål, halsband och koppel. Täcken har jag börjat sy (kommer bilder sen). Sängen väntar jag med att köpa till nästa månad. Wilma är lite större än Joppe. Exakt 1 dm längre i ryggen, bredare över hals och bröstkorg, så det får bli en större säng. Jag har köpt en Anti-Glupsk matskål till henne (precis som Joppe har) eftersom hon antagligen hetsäter hon med. Hon är lite vaktig med maten mot andra hundar, så det är bra om hon lär sig äta lugnt och att ingen kommer och tar maten ifrån henne. Joppe har lugnat ner sig mycket när han äter. Jag bytte till en vanlig matskål till honom förut, men bytte sen tillbaks till Anti-Glupsk när han var lite knasig i magen. Han äter fortfarande lite för snabbt, så denna skål är bra.

Bliss Polar Halsband Nylon Lila 1,5x20-30     Bliss Polar Koppel Nylon Lila 1x1-2m     Flamingo Anti-glupsk Skål M

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *