Skogsdammen

Förra veckan gick vi en långpromenad till skogsdammen. Vi har inte varit där på över 1 ½ år. Det tar lite längre tid att gå med barnvagnen eftersom vi måste gå runt bron hela vägen istället för att gena över järnvägen. Det var lite skumpigt med barnvagnen i skogen, men det gick att ta sig fram Ler Det var massor med vatten i dammen och Joppe hoppade i och simmade lite. När vi hade gått en bit hemåt märkte jag att Joppes halsband och koppel, som hade legat i korgen under barnvagnen, var borta. Jag orkade inte vända, så vi gick dit två dagar senare igen, men jag hittade det aldrig. Såg att några hade ridit där, så dom hade säkert plockat upp det. Det var bara att åka och köpa nytt.

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *