Joppe har hittat en kompis

Joppe brukar inte bry sig så mycket om andra hundar. Han och Thor lekte inte så ofta. Det var Thor som försökte få fart på Joppe ibland, men det blev bara några skutt, sen sa Joppe ifrån för att Thor blev för bufflig. Kompisen Tyson är lite för “på” för att Joppe ska tycka att det är kul. Han säger ifrån lite mesigt där med och går undan. Han har även träffat en liten hund, Charlie, både som liten valp och när han var runt 1 år. Joppe brydde sig inte alls och Charlie var inte heller intresserad av att leka.

Nyss när vi var ute och gick så mötte vi grannen och hans gamla schäferhane på 12 år. Joppe sprang fram och nosade honom i rumpen och blev jättebusig och skuttade runt och försökte få igång honom att leka. Det har jag aldrig varit med om tidigare Ler Schäfern var dock inte så intresserad och tyckte nog mest att Joppe blev lite jobbig tillslut. Han sa att vi fick komma förbi så Joppe fick busa av sig lite. Dom har 2 schäfrar till. Kanske gillar Joppe schäfrar bättre än andra vovvar …eller så var det för att han var så lugn och en gammal gubbe precis som Joppe Blinkar

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *