Juletid

2013-12-23 07.20.49

Imorgon är det julafton och gräset är grönt och det regnar. Men inget förstör min “christmas spirit” även om det vore fint med snö Ler Jag börjar med lite vintriga kort som jag hann ta innan den snön vi fick försvann…

Nu ser det ut så här…

Det som är bra är att det går att kasta boll till Joppe utan att bollen försvinner i snön Blinkar

Igår tvättade jag täcket som Joppe fick ta över efter Thor. Jag har inte tvättat det efter att han gick bort för jag tänkte att Joppe skulle få ligga och snusa på det ett tag. När jag gick ner med det till badrummet så kände jag hur det luktade Thor och blev ledsen Gråtande ansikte Jag har inte gråtit över honom på ett tag, men nu blev jag påmind. Idag är det 2 månader sedan vi tog bort honom Ledsen Usch, nu måste jag tänka på nått annat, annars börjar jag böla igen.

Joppe och lillhusse, Maxx, börjar bli mer och mer kompisar. Vi brukar sitta på golvet och leka med Joppe och Maxx skrattar åt honom. Igår nosade Joppe honom i örat så han skrattade Skrattar Maxx sträcker fram händerna och vill gärna klappa, men jag är med så han inte nyper tag, för han vill gärna hålla i allt han får tag på nu.

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *