Thor är i hundhimlen :’(

Igår kväll fick vi akutavliva Thor Gråtande ansikte Vi hade redan tagit beslutet, men tänkte ha helgen med honom så alla fick säga hej då. Igår blev han dålig jättesnabbt. Han lunkade efter oss sakta när de var lösa på ängen på förmiddagen. Han brukar alltid springa omkring och nosa på allt och rulla sig i gräset. Han sov bara när vi var inne. När jag skulle gå ut med dom på eftermiddagen, så orkade Thor knappt gå. Han hade svansen mellan benen och började flåsa. När vi kom in gav jag dom mat. Dom fick våtfoder, vilket dom inte får så ofta, så dom brukar kasta sig över maten. Thor tittade på maten ett tag, men åt inget. Han började flåsa och dreglet rann och han gick runt och tryckte sig emot mig. Han gick till vattenskålen flera gånger, men kunde inte dricka. Antagligen hade lymfkörtlarna i halsen svällt upp så han inte kunde svälja. Veterinären hade gett mig sitt privata mobilnummer ifall jag undrade något över beslutet vi skulle ta med Thor. Jag ringde honom runt kl 19 och grät och sa att vi behövde avliva Thor nu. Jag ville inte vänta över natten och låta honom plågas. Veterinären skulle snart sluta jobbet, men sa att han kunde komma hem till oss. Strax före kl 21 kom han och Thor fick somna in här hemma i lugn och ro medan jag kramade om honom. Så himla jobbigt Gråtande ansikte …men det var ändå en lättnad när han somnade in, för då slapp han lida mer. Han har ju varit så dålig ett tag nu och haft ont av förhudskatarr, urinvägsproblem och förstorad prostata. Jag har mått dåligt för att han har gjort det, så nu är det ändå skönt att veta att han inte har ont någonstans längre, fast det gör så jäkla ont i hjärtat Gråtande ansikte

Det känns så overkligt ändå när det gick så snabbt. Det är bara 3 veckor sedan jag upptäckte knölarna. För 1 vecka sedan var han pigg och skuttade runt i skogen. Trodde att vi skulle få några veckor till tillsammans. Joppe saknar nog Thor också. Det var kanske bra att han också var med när Thor somnade in. Hade vi åkt iväg med honom och kommit tillbaks med ett tomt koppel kanske han hade blivit oroligare. Jag vet inte? …eller så förstår dom ändå. Hundar ska ju kunna känna om nån har cancer, så han visste nog hur dålig Thor var. Vi tog upp Joppes säng i sovrummet i natt så han skulle slippa sova själv, men han gick ner och la sig i Thors säng. Han brukar ju oftast ligga där och mysa med Thor Ledsen Kommer bli så tomt nu.

All heder till vår snälla veterinär Aramais Davtyan på djursjukhuset i Kumla, som har ställt upp så mycket och kom hit på sin lediga tid. Så skönt att ha en veterinär som visar sån sympati för djur, husse och matte och tänker mer på dem än på att tjäna pengar.

Thor kommer vara så oerhört saknad av många. Hej då älskade älskade vän Gråtande ansikte Rött hjärta

30519_1481990855393_6374633_n

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *