Änglahund :’(

Fick svar på Thors biopsi idag och han har Malignt Lymfom (blodcancer i lymfkörtlarna) Gråtande ansikte  Jag har läst om det och olika behandlingar och pratade även nu med veterinären. Man kan göra cellgiftsbehandling, men som jag skrev tidigare, så är det få som blir bra. Oftast insjuknar dom inom 1-2 år igen. Biverkningarna är bl.a. infektioner och mag-/tarmbesvär och vi skulle antagligen få åka till Jönköping för behandling, som kan vara 5-10 ggr. Jag har redan bestämt mig för att inte utsätta honom för det. Jag vill inte hålla kvar honom med en massa veterinärbesök när han ändå inte blir helt bra.

Man kan ge kortison för att lindra symptomen, men det minskar oftast bara svullnaden i lymfkörtlarna. Hunden dör ändå inom några veckor. Det kan också ge biverkningar och göra så att de börjar kissa inne.

Oftast dör hunden inom 6 veckor utan behandling. Det är 3 veckor sedan jag upptäckte knölarna och nu har Thor varit hängig i några dagar. I lördags var våra vänner här med sin hund Tyson som Thor brukar leka med. Thor skuttade runt litegrann, men sen gick han undan. De sista 2 dagarna har han gått sakta på promenaderna. Jag har nästan fått dragit med honom och nu på förmiddagen ville han inte ens springa när han var lös Ledsen Han gick bara sakta efter. Han sover bara när vi är inne. Thor får bli en änglahund innan han blir för dålig. Hur ont det än gör Gråtande ansikte Jag väntar kanske tills på måndag med att ringa veterinären om han inte blir hastigt sämre. Kan inte sluta gråta nu Gråtande ansikte

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *