Uppdatering om Thor

Har nyss kommit hem från veterinären med Thor och dom vet inte vad knölarna beror på än annat än att det är lymfkörtlarna som är svullna. Även resterande lymfkörtlar på  kroppen är förstorade, mest på vänster sida. Det kan vara en infektion som spridits vidare av infektionen han har haft i snorren och urinvägarna, men det kan även vara cancer. Nu har de tagit blodprover och han ska äta antibiotika ifall det är infektion. Vi ska tillbaks nästa onsdag och då ser dom om antibiotikan gjort någon skillnad. De ska även göra biopsi då, för att se så att det inte är cancer. Dom sa att jag inte skulle gå och oroa mig över det innan dess, men det är ju lättare sagt än gjort.

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *