Stamkund hos veterinären

Thor får verkligen ingen paus. I förrgår kväll upptäckte jag två knölar på hans hals, precis under käken. Den ena är större än den andra. Något större än en golfboll. Jag ringde veterinären igår morse och vi fick en tid imorgon (torsdag) kl. 9.45. Hon tyckte inte att det var akut eftersom han är pigg, äter och dricker. Fast jag blev inte lugnare av att hon sa: -OJ!! När jag sa hur stor ena knölen var. Hon sa inget om vad det kunde vara, för de vill väl titta innan. Jag googlar alltid om jag undrar något och är så nyfiken …speciellt nu eftersom det första man tänker på vid knölar är cancer Ledsen Med lite tur är det “bara” inflammation i lymfkörtlarna (typ som halsfluss). Då räcker det med antibiotika. Men har vi otur är det tumörer Ledsen Det är lite svårt att inte oroa sig innan man vet vad det är. Han har inte ont när man tar på knölarna och har man halsfluss själv så brukar man ju vara öm. Att den dominerande dödsorsaken för Bullmastiffer är cancer gör en inte heller lugnare. Det visar sig på torsdag om jag får provsvar på en gång. Håller er uppdaterade!

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *