Bebistajm

På måndag är det beräknat att lillhusse ska komma ut. Efter att ha haft sammandragningar och förvärkar till och från i över en vecka så hoppas vi att han kommer ut snart. I tisdags hade jag rejäla förvärkar och Thor och Joppe blev lite oroliga och följde efter mig som två svansar när jag vankade runt i huset. Jag sa till dom att matte var ok, att lillhusse kanske kommer ut snart och att farbror Lars och tant Jenny kommer och passar dom när vi måste åka iväg Blinkar Dom är gosigare än vanligt nu, så dom känner nog på sig att det är något på gång.

Det har ändå gått jättebra med hundarna även om jag inte orkar gå så mycket. Nu blir det bara korta kisspromenader i slowmotion och så får dom skutta runt på ängen, men dom är nöjda med det och är jätteduktiga som lyssnar så bra när jag inte orkar gå så fort. Thor är jätteduktig nu när dom är lösa och följer efter och kommer när jag ropar. Mycket godismuta, men också att han vill ha mer koll på mig nu. Dom blir lite slöa dom med när det är varmt ute. När det är fint väder ligger dom ute på verandan nästan hela dagarna. Det blir lite sysselsättning det med när det finns ljud att lyssna på, dofter och en och annan bil eller cykel som åker förbi som Joppe kan skälla på. Nu har vi fått nya grannar i huset mittemot som har stått tomt i 10 år, så nu är det lite liv och rörelse där att hålla koll på också. Vi har inte hunnit få upp något staket runt tomten än. Nu får vi fokusera på lillhusse ett tag, så får husse ta tag i staketbygget sedan. Joppe brukar få springa ut i trädgården lite ändå. Vi kastar lite frisbee åt honom från verandan, så springer han iväg och hämtar den. Han är ju lite lydigare än Thor. Thor litar jag inte på att han inte springer iväg nån annan stans. Skulle det ligga ett överkört djur på järnvägen så skulle han få vittring på det och antagligen springa dit. 

 

Thor smakade på en bärfis för nån vecka sedan. Den var ÄCKLIG!!! Förvirrad Att han inte har lärt sig sedan han försökte äta en humla när han var liten. Den gjorde ont på tungan, så han spottade ut den Nyah-Nyah 

Det blir mycket promenadstrejkar nu i värmen…

Strejk  strejk2  strejk3

…och en massa altanmys.

altan1   altan2

Är man stor måste man vara snäll

Storsnäll

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *