Altan mys

StrejkNu är altanen klar förutom att grindar fattas. Vi har satt dit provisoriska grindar av kompostgaller så länge, så att hundarna kan vara där ute. Nu kan dom gå in och ut som dom vill på dagarna Ler Dom tycker att det är jättespännande och skönt att få vara ute i friska luften lite mer. Finns en massa flugor att jaga också om man har tråkigt Blinkar Promenader får dom självklart ändå, men varken jag eller dom orkar så mycket nu i värmen. Thor har börjat med sina promenadstrejkar när han tycker att det är för varmt för att anstränga sig, så han slänger sig i gräset, sen får man dra med honom Nyah-Nyah 

I helgen ska Tommy börja sätta upp staket runt trädgården, så sen kan dom springa runt där med Ler

 

Veranda1Veranda2

                                           Veranda3

Thor gosar och slemmar ner lillhusse Blinkar 3 veckor kvar tills han kommer ut.

Thor_mage

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *