Altanen

Thors nya favoritplats. Altanen är inte helt klar än. Däcket är på plats, men det fattas staket, trappor och så ska nederdelen (plintarna) byggas för så att det inte kryper in några hundar eller barn under altanen. En trappa ska vara ut mot vägen och en mot trädgården. Det är bra att Thor är lite feg, för han vågar inte hoppa ner, så han kan ligga där ute och mysa utan att matte ska vara orolig att han rymmer. Joppe är lydig så han håller sig där så länge vi är med och håller lite koll. Jag litar inte riktigt på att han inte hoppar ner om vi skulle gå in. Thor tyckte det var läskigt först och vågade inte gå ut på altanen, men nu är det svårt att få med honom in istället Blinkar

 

 

Det är härligt att det har blivit sommarvärme nu. Thor och Joppe orkar inte gå så mycket när det är varmt, så det är jag glad för eftersom inte jag orkar heller. Nu är det 4 veckor kvar till bebis kommer ut (förhoppningsvis), så det är bra att dom kan ligga ute på altanen och mysa och bli lite stimulerade av ljud och rörelser utomhus. Vi hinner antagligen inte få upp något staket runt trädgården innan, men än så länge kan jag gå lite kortare hundpromenader och dom får skutta av sig på ängen mittemot. Dom får söka efter godis varje dag och Thor brukar försöka leka med hjortflocken som är här på ängen ibland, men dom är så tråkiga och springer iväg. Thor skuttar efter 20-30 meter sen tröttnar han och har fått motion så det räcker Blinkar

 

Joppe gosar med lillhusse och vill att han ska komma ut snart

joppe_mage

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *