Tre hundar och ett lerdike

I förrgår var buskompisen Tyson här och hälsade på igen. Vi släppte dom på ängen här mittemot och Thor bestämde sig för att visa Tyson vilket mysig lerdike det finns där. Joppe skuttade också efter så sen hade vi tre skitiga vovvar som luktade apa. Två höggravida mattar och tre vovvar som behöver skuras är ingen bra kombination. Jag hittade inte kopplingen till slangen heller så vi fick tvätta av dom med hink och svamp. Joppe fick följa med ner i duschen. Thor blev ganska ren ändå, men det skulle nog inte skada med en ordentlig tvätt med schampo igen. Får ta det någon dag när jag orkar. Börjar bli lite tungt nu när det bara är 6½ vecka kvar tills bebis kommer.

Igår var dom trötta efter allt bus och matte med, så det blev en slappardag Ler

0514_1       0514_2

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *