Matskål, inkallning och tjockispromenad

Joppes mage har blivit bra sedan jag bytte tillbaks till anti-glupsk matskålen, så han får fortsätta äta ur den.

Thor har skött sig jättebra nu när han har varit lös. Visst skuttar han iväg efter hjortarna några meter när han får syn på dom, men han kommer tillbaks snabbt och tar mer kontakt med mig när han får godis och beröm så fort han gör det.

Vi går våran vanliga runda på ängen här mittemot på förmiddagarna och tar även en vända där på eftermiddagen ibland så att dom får vara lösa och aktivera sig lite. Sen blir det några korta promenader (det jag orkar) emellan. Det är så bra på ängen när jag kan sätta mig på en stubbe och vila. Jag slänger ut godis åt hundarna så att dom får söka och dom håller sig sysselsatta ett tag. I förmiddags satt jag där ett bra tag och njöt av vårvärmen och hundarna fick vara ute i friska luften. Perfekt gravidpromenad Blinkar

This entry was posted in Nyheter/Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *