12-06-21

Vi har börjat förbereda hundgården inför vintern så att hundarna kan vara ute när vi jobbar utan att behöva frysa. Vi har börjat bygga ett vindskydd utanför hundluckan så att det inte ska blåsa in så mycket. Reglarna och taket är på plats. Vi hade lite gammal takplåt låg och skräpade, så vi pusslade ihop det.

 

Så här är det tänkt när det är klart med väggarna på plats

Vindskydd

Mer som ska göras är att försöka få tag på en riktig plastridå att hänga vid hundluckan. Den som sitter nu är för tunn och det blåser rakt igenom. Värmelampa ska köpas och hängas upp ovanför sängarna i hundhuset.

plastrida     varmelampa

Sen får vi se om jag kommer på något mer. Spotlights i taket, takfönster, platt-TV, luftvärmepump och en AC till sommaren Nyah-Nyah Blinkar

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

3 Responses to 12-06-21

  1. Nanny Vestgöte says:

    Googlade på hundlucka plastridå och kom hit. Läser att du haft för tunn ridå tidigare. Ska köpa en själv nu och undrar, vad är för tunt i sammanhanget? Finns 2, 3 och 4 mm att välja på hos Lantbutiken.

  2. Elin says:

    Hej Nanny! Det var ingen PVC plast jag hade tidigare, utan en ännu tunnare plast. Nu minns jag inte on jag tog 2 eller 3 mm på PVC plasten, men kan tänka mig att det är 2 mm. Jag har en dubbel ridå med ca 1 dm mellanrum. 3 mm hänger säkert bättre på pkats , bara man inte har små hundar som det blir för tungt för att gå igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *