11-08-23

Eftersom Thor och Joppe hade otrevligt sällskap av en huggorm när de var ute i hundgården för några veckor sedan, så köpte jag en ormskrämmare:

Ormskrammare

Den är egentligen till för Sorkar och Mullvadar, men där jag beställde den stod det även Ormskrämma. Den ska grävas ner i jorden och skickar ut pulserande vibrationer var 25:e sekund och på ett område av ca 1000 kvm. Ormar gillar ju inte heller vibrationer i marken.

Så nu har jag grävt ner den bland buskarna i mitten av hundgården och lagt stenar för, för Joppe var där och skällde och krafsade på den när den lät lite. Jag har även rensat upp lite, tagit bort små buskar och gamla lövhögar som fanns där ormen var. Förhoppningsvis funkar den. Jag har inte sett några fler ormar än, men det behöver ju inte vara ormskrämmarens förtjänst …hoppas kan man ju.

 

This entry was posted in Hundgården. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *